De fiets is een vervoersmiddel dat reeds meer dan 200 jaar geleden het levenslicht zag. Om exact te zijn 1817. Toen werd voor de eerste maal de loopfiets gecreëerd. Tegenwoordig is de fiets niet meer uit ons straatbeeld weg te denken en wordt zowel als werkelijk vervoersmiddel gebruikt dat je van A naar B brengt, of voor recreatief gebruik en de sportievere nood. Logisch dat er dus een grote markt voor is en jij daar ook nog steeds een graantje van kunt meepikken.

Heb je een passie voor fietsen en alles wat hierbij hoort? Tot in het kleinste detail? Dan is het openen van een fietswinkel misschien wel iets voor jou! Maar hoe start je daarmee? De passie heb je al, nu nog de uitvoering. Beginnen doe je met goede data, en om die data te kunnen bestuderen moet je deze goed bijhouden. Dankzij lime-technologies.nl kun je deze correct beheren en op die manier bekijken waar de optimale winsten zitten. Want hoe groot de gedrevenheid ook is voor het fietsen, je moet er natuurlijk wel je boterham mee verdienen. Het is en blijft een zaak die winst zal moeten draaien, en dit kun je via lime-technologies.nl creëren.

Wanneer je dit allemaal op orde hebt, moet je natuurlijk ook nog zoeken naar een goede locatie, een winkelpand en welke niche markt je wil bespelen. Er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op fietsherstellers, maar fietskledij, daar is de markt toch wat beperkter op. En de mensen zoeken toch steeds weer iets nieuws, iets verfrissends.

Ga je voor de retro look of specialiseer jij in gepersonaliseerd materiaal? Alles kan en alles mag, zolang je het met passie en gedrevenheid blijft doen. Zorg ervoor dat de mensen een constante vernieuwing bij je krijgen en natuurlijk hoogstaande kwaliteit, want niemand wil na één ritje een gat in z’n fietsbroek. Zie er bovendien op toe dat de mensen niet meer zonder je kunnen.