Een zonnige zomerse dag nodigt menig uit om spannende buitenactiviteiten te ondernemen. Een fietstocht van enkele tientallen kilometers lang is ongetwijfeld een van die activiteiten.

Het is zaak om je goed voor te bereiden op een lange tocht die wellicht een hele dag gaat duren. De vraag is wat je zoal mee moet nemen voor onderweg. Om de tocht te kunnen volbrengen dien je voldoende eten en drinken mee te nemen. Broodjes, fruit, water en vitaminedrankjes zijn in dat geval toereikend. Sommige mensen vinden het bovendien erg prettig om tijdens het fietsen kauwgom, snus of zelfs Extra Strong Snus in hun mond te hebben. Zo genieten zij nog meer van een lange fietstocht.

Voorts zijn er nog enkele andere zaken die belangrijk zijn om mee te nemen, zoals je mobiele telefoon, een zonnebril of -klep, pleisters, reparatiegerei en een luchtpompje. Een (liefst waterdichte) fietstas of rugzak is dus onontbeerlijk: daarin kun je je voedsel, water en andere drankjes kwijt, maar ook je regenkleding, reparatiegerei en luchtpompje. Voor het doosje met Extra Strong Snus, kauwgomballen en je mobiele telefoon zijn er handige stuurtasjes verkrijgbaar.

Online winkelen