Wanneer je hebt besloten om je vakantiedagen door te brengen op een van de prachtige Waddeneilanden, dan is de kans erg groot dat je daar een fiets gaat huren. Op elk eiland bevinden zich een aantal fietsverhuurders die erop ingesteld zijn dat het gros van de toeristen het eiland op de fiets wil verkennen.

Extra service

Fietsverhuurders houden zich niet enkel bezig met het verhuren van (elektrische) fietsen, tandems, kinderfietsen en fietshelmen, maar bieden ook extra diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld de door jou gereserveerde fiets(en) bij jouw vakantiehuisje, hotel of tent laten ‘thuis’bezorgen. En wanneer je als toerist ergens op het eiland bent gestrand wegens een lekke band of een ander defect aan je fiets, dan bel je het servicenummer van de fietsverhuurder, Hij komt dan met zijn bedrijfswagen, die voorzien is van een unieke inrichting verkrijgbaar bij https://www.worksystem.be/bedrijfswageninrichting, naar je toe om de fiets ter plaatse te repareren. Dankzij deze service kun je je fietstocht snel voortzetten!

Het spreekt voor zich dat een fietsverhuurder die deze dienst aanbiedt over een bedrijfswagen dient te beschikken die op een vernuftige manier is ingericht, zodat het reparatiegerei en de benodigde reserveonderdelen niet in de wagen rondslingeren. De bedrijfswageninrichting van WorkSystem zorgt voor een praktische organisatie in de bedrijfswagen zodat de fietsenmaker zijn reparatiewerkzaamheden moeiteloos kan verrichten. Met een dergelijke vlotte service zullen de eilandbezoekers zeer tevreden zijn!